Skiutstyr

Ski- og vinteraktiviteter er viktig for Endeve Sport. Skiavdelingen til Endeve Sport har derfor alt du trenger av skiutstyr. Det viktigste for oss på Skiavdelingen er at du som kunde skal kunne finne ski og skiutstyr som du er fornøyd med. Våre ansatte går selv på ski, og har god erfaring og kunnskap om ski og skiutstyr.

Som alltid er kunden og kunden sine behov det viktigeste for oss. Du som kunde må ta mange valg for å finne det rette skiutstyret, men heldigvis kan vi hjelpa deg med dette. Endeve Sport sine ansatte har lang erfaring med ski og skiutstyr og hjelper deg med å finne de rette produktene. Vi vil stille de riktige spørsmåla slik at vi sammen kommer fram til de riktige produktene til ditt bruk.

I butikken vår finner du ski, bindinger, skisko, feller og staver for vinterens skiaktiviteter.

Skal du ha bortoverski eller nedoverski?

Vi spør også om du er nybegynner, eller har litt eller mye erfaring med å gå/stå på ski. Skal du bruke ski til trening og konkurranse, eller til tur og trim? Skal du bruke skiene i alpinanlegg? Går du på skitur i en oppkjørt løype, eller tar du turen til fjells? Vil du ha felleski, eller bruker du skismøring?

En god skitur eller skiopplevelse er avhengig av skikkelig og rett utstyr, og fordi vi har stort utvalg og mange merker kan vi hjelpe deg med dette.

Vi har ett stort utvalg i ski, skisko, bindinger, staver og feller til Alpin, Randonee, Langrenn, Turlangrenn, Fjellski.

Endeve Sport har også ett stort utvalg av skismøring, glider og smøreutstyr. Våre ansatte har god kunnskap om skismøring, og kan gi deg nyttige tips og råd.

Til sliping og preparering av ski har vi i Endeve Sport vår egen slipemaskin.

Merker:

Völkl, K2, Åsnes, Rossignol, SGN, Madshus, Blizzard, Atomic, Fischer, Swix, Rottefella, Salamon, Marker, Leki, OneWay, Alina, Alfa, Crispi, Dalbello, Tecnica, Lange, Pomoca, Colltex