Om oss

S. Endeve Sportsforretning er en butikk som selger alt innen sportsutstyr og sportsklær til både trening og friluftsliv. Butikken ble etablert i 1912 av Sjur Endeve, en lokal kjenning med stor interesse for sport og fiske. På den tiden holdt butikken til i et annet lokale, rett over gaten fra der vi holder til per dags dato. Vårt nåværende butikklokale ligger fremdeles sentralt til på Voss. Vi har også en sykkelbutikk som holder til innen kort gåavstand fra hovedbutikken. I dag har vi over 10 ansatte som driver og arbeider i begge butikkene.
Som sportsbutikk har vi lang erfaring, høy kompetanse og en brennende interesse for det vi driver med. Kommer du innom oss, står vi klare til å hjelpe deg med veiledning, råd og tips slik at du finner de produktene som passer best til deg og dine behov.

Vår visjon er å være «best lokalt» på sportsutstyr og sportsklær. Vi tror på at tilbud og kundeoppfølging blir best når hver enkelt butikk får satse på sine egne spesialiteter tilpasset sitt lokale marked.

150+

Kategorier

50+

Merker

sportsutstyr og sportsklær finner du hos Endeve Sport i Voss
250+

Produkter

Våre produkter

Som butikk har vi utstyr og klær til sport- og friluftsliv og sykkel som satsingsområder.

Sportsutstyr

S. Endeve Sportsforretning har et bredt utvalg av sportsutstyr. Vi har alt du trenger innen ski- og skiutstyr og fører merker slik som Fischer, Rossignol, Völkl ogAtomic. Dette inkluderer blant annet langrenn- og felleski, slalåmski og toppturski.

Vi selger også fullstendige skipakker som inneholder ski, binding og støvler for både langrenn og alpint. Skiutstyr som smøring og smøreutstyr, skibriller og hjelmer selges separat. Til barna har vi et utvalg av både akebrett og rumpebrett. Med andre ord har vi alt for å gjøre deg og dine klar til bakken!

Sportsklær

I tillegg til sportsutstyr, har vi alt av klær til sport, trening og friluftsliv. Enten du skal i skibakken eller ut på tur i fjell, skog eller mark, er det viktig å kle seg etter forholdene.

Vi fører over 50 ulike sportsmerker inkludert Norrøna, Bergans, Kari Traa, Swix, Fjellreven, Bula, Ulvang, Skogstad og Devold. Vårt produktutvalg for sportsklær består blant annet av fleece-jakker, skibukser, skijakker, vindjakker, votter, turbukser og treningsklær.

Uansett hva du er på jakt etter, sørger vi for at du er godt rustet på klesfronten!

Sykkel

Vi har et stort utvalg av sykler og elsykler. Vi fører Trek, Specialized og Scott for å nevne noen.

Enten du skal sykle til og fra Vangen på en hybrid, bysykkel eller du sykler ned Bavalen på terrengsykkel hjelper vi deg med å finne rett sykkel.