Fiske- og jaktutstyr på Voss

Jakt og fiske er en viktig avdeling for For Endeve Sport. Vi har alt du trenger innen våpen, fiskeutstyr og jaktutstyr på Voss. Det viktigste for oss på Jakt og fiske-avdelingen er deg som kunde. Vi vil stille de riktige spørsmålene slik at vi sammen kommer frem til de riktige produktene til ditt behov.

Skal du på jakt eller fiske på Voss eller i nærområdet? Våre ansatte driver selv med jakt og fiske og har god kunnskap om fiskeområder og jakt.

En god fiske- eller jakttur er avhengig av skikkelig utstyr, og med våre kvalitetsmerker kan vi tilby deg nettopp det. Vi har et stort utvalg av fiskestenger, fiskesneller, sluker fluer, rekvisita til fisk innen både salt- og ferskvannsfiske. Vil du ha ny gøtt (fiskesnøre) på snella di har vi spolemaskin til dette

Vi har også et stort utvalg av jaktutstyr

I tillegg har vi et bredt spekter av tilbehør og våpenutstyr som ammunisjon, kikkerter, jaktradio, jaktklær og sko. Vi legger stor vekt på at kundene skal få hjelp til å finne rett våpen og tilbehør. Vi har også et samarbeid med lokal våpensmed som kan reparere og tilpasse ditt våpen.

Er du erfaren jeger eller nybegynner kan vi på Endeve Sport hjelpe deg med alt du trenger og vil gjerne hjelpe deg med tips og råd for en god jaktopplevelse. Ta kontakt med oss, og vi hjelper deg å finne riktig jaktutstyr til ditt behov!

Jaktutstyr Voss

Om du bare skal ha en sluk eller ønsker tips og råd innen salt- eller ferskvannsfiske er vi klar til å hjelpe deg!

Vi har våpen fra blant annet:

Tikka, Sako, Gamo, Akkar, Beretta, Browning, Star, Franchi

Ammunisjon frå; Norma, Federal, Winchester, Lapua, Rottweil,  Sellier & Belliot, CCI

Kikkertar frå ; Bushnell, Steiner, Focus

Jaktradio frå; Icom, Zodiak

Jaktklær frå; Bergans, Swedteam, Musto

Jaktsko frå; Crispi, Alfa,Treksta