Friluftsutstyr

Friluft kan være mange ting. Alt ifra ekstreme opplevelser og turer til høye fjell, til en tur i nærområdet eller i hengekøyen hjemme. Mye av det en kaller friluftsutstyr bruker en hver dag – på skole, på jobb og på fritiden.

Er du ett erfarent friluftsmenneske eller bare stortrives ute i naturen? Vi på Endeve Sport AS kan hjelpe deg med alt du trenger av utstyr for å gjøre turen best mulig . Vi hjelper deg med gode tips og råd for en unik friluftsopplevelse.

Utstyret kan være enkelt, eller veldig teknisk og avansert. Ingen er like, så utstyr som er perfekt for naboen kan være helt feil for deg. Uansett vil vi i Endeve Sport AS hjelpe deg så godt vi kan for at du skal kunne nyte friluftslivet med det beste utstyret.

Det er mange valg å ta når du skal skaffe nytt turutstyr. Vi har mange gode merker og leverandører og ønsker at kundene skal få sjanse til å oppleve utstyret ved å kunne se, ta på og prøve det. Først da kan du finne det som er rett for deg!

Friluftsavdelinga til Endeve Sport AS er stor og variert, vi har alt du trenger innen klær, sko og turutstyr.

Friluftsavdeling

Ansatte hos Endeve hjelper deg med å finne en sekk som passer din rygg, og en sovepose som holder deg varm om natten. Liggeunderlag får du i mange varianter og prisklasser. Vi hjelper deg med å justere lengden på turstaver. Kort sagt, vi er her for deg.

Sekker, Soveposer, Liggeunderlag, Klær, Sko, Kokeutstyr, Turmat, Turstaver, Brodder, Refleksvester, Rekvisita til friluft.

Innen friluftsutstyr er det utallige merke, vi har mange av de:

Millet, Exped, Mammut, Bergans, Osprey, Deuter, Crispi, Salamon, Lowa, Alfa.

La Sportiva, Black Diamond, SeaToSummit, Eagle, Trangia, Jetboil, Primus, Silva, Nordeca, Real Turmat, Bridgedale, Smartwool, Ulvang, Darn Tough, Devold, Garmin GPS, LedLenser, Master, TicketToTheMoon, Helle, BCA, Mammut, Pipes, Nikwax