Friluftsutstyr Voss

Friluft kan være mange ting. Alt ifra ekstreme opplevelser og turer til høye fjell, til en tur i nærområdet eller i hengekøyen hjemme. Mye av det en kaller friluftsutstyr brukes hver dag – på skole, på jobb og på fritiden.

Er du et erfarent friluftsmenneske eller bare stortrives ute i naturen? Vi på Endeve Sport AS kan hjelpe deg med alt du trenger av friluftsutstyr for å gjøre turen best mulig . Vi hjelper deg med gode tips og råd for en unik friluftsopplevelse.

Utstyret kan være enkelt, eller veldig teknisk og avansert. Ingen er like, så utstyr som er perfekt for naboen kan være helt feil for deg. Uansett vil vi i Endeve Sport AS hjelpe deg så godt vi kan for at du skal kunne nyte friluftslivet med det beste utstyret.

Det er mange valg å ta når du skal skaffe nytt turutstyr. Vi har mange gode merker og leverandører, og ønsker at kundene skal få sjanse til å oppleve utstyret ved å kunne se, ta på og prøve det. Først da kan du finne det som er rett for deg!

Friluftsavdelinga til Endeve Sport AS er stor og variert, vi har alt du trenger innen klær, sko og turutstyr.

Friluftsavdeling

Ansatte hos Endeve hjelper deg med å finne en sekk som passer din rygg, og en sovepose som holder deg varm om natten. Liggeunderlag får du i mange varianter og prisklasser. Vi hjelper deg med å justere lengden på turstaver. Kort sagt, vi er her for å hjelpe deg med å velge rett friluftsutstyr til ditt bruk. På utkikk etter friluftsutstyr i Voss? Vi har alt du trenger!

Sekker, Soveposer, Liggeunderlag, Klær, Sko, Kokeutstyr, Turmat, Turstaver, Brodder, Refleksvester, Rekvisita til friluft.

Innen friluftsutstyr er det utallige merker, vi har mange av de:

Millet, Exped, Mammut, Bergans, Osprey, Deuter, Crispi, Salamon, Lowa, Alfa.

La Sportiva, Black Diamond, SeaToSummit, Eagle, Trangia, Jetboil, Primus, Silva, Nordeca, Real Turmat, Bridgedale, Smartwool, Ulvang, Darn Tough, Devold, Garmin GPS, LedLenser, Master, TicketToTheMoon, Helle, BCA, Mammut, Pipes, Nikwax