S. ENDEVE SPORT

SPORTSBUTIKK

S. Endeve Sportsforretning er en sportsbutikk i Voss som selger alt innen sportsutstyr og sportsklær til både trening og friluftsliv.

SPORTSBUTIKK I VOSS

S. Endeve Sportsforretning er en sportsbutikk som selger alt innen sportsutstyr og sportsklær til både trening og friluftsliv. Butikken ble etablert i 1912 av Sjur Endeve, en lokal kjenning med stor interesse for sport og fiske. På den tiden holdt sportsbutikken til i et annet lokale, rett over gaten fra der vi holder til per dags dato. Vårt nåværende butikklokale ligger fremdeles sentralt til på Voss. Vi har også en sykkelbutikk som holder til innen kort gåavstand fra hovedbutikken. I dag har vi over 10 ansatte som driver og arbeider i begge butikkene.

Som sportsbutikk har vi lang erfaring, høy kompetanse og en brennende interesse for det vi driver med. Kommer du innom oss, står vi klare til å hjelpe deg med veiledning, råd og tips slik at du finner de produktene som passer best til deg og dine behov.

Vår visjon er å være «best lokalt» på sportsutstyr og sportsklær. Vi tror på at tilbud og kundeoppfølging blir best når hver enkelt butikk får satse på sine egne spesialiteter tilpasset sitt lokale marked. Er du på utkikk etter jakt- eller friluftsutstyr i Voss? Vi har det du trenger! Se vårt utvalg her. 

sportsbutikk

STORT UTVALG

S. Endeve Sportsforretning har et bredt utvalg av sportsutstyr. Du finner alt du trenger innen klær og utstyr til sport, friluftsliv og sykkel i vår sportsbutikk i Voss.

Følg Endeve Sport på Instagram

Vi legger ut bilder av nyheter, tilbud og mer!